SOCIAL MEDIA

Ostoslistalla (olleet)

Mies lähti koiran kanssa hirvimetsälle, joten mikä olisikaan parempi tapa viettää perjantai-iltaa kuin sisustushankintojen suunnittelu.

Eteisemme kaipaa kipeästi peiliä, sillä ravaamiseni makuuhuoneeseen peilin luo venyttää sekä aikatauluja että hermoja. Olenkin ajatellut eteiseen Ikean Songe peiliä. Se on ulkonäöltään yksinkertainen, mutta silti siinä on "sitä jotakin".

Kuva: ikea.fi

Ostoslistalla on myös uusi mikro: UPOn M 22 DL ja värinä tietenkin lime. Kyseinen mikro on itseasiassa tilattukin jo ja tarkoitus on hakea se kotiin ensi viikolla. Saatte varmasti nähdä siitä myöhemmin kuvia!

Kuva: vertaa.fi


Näin ystäväni luona kaksi upeaa pöytälamppua, jotka toimivat kosketuksella. Valon voimakkuutta siis säädetään koskettamalla lampun jalkaa ja valittavissa on kolme valovoimakkuutta. Rakastuin kyseisiin Lalumie Hondo lamppuihin välittömästi ja pakkohan minunkin oli sellaiset saada.

Tällä hetkellä lamput majailevat makuuhuoneemme lattialla ja odottavat yöpöytiä alleen. Siinä tosin saattaa muutama kuukausi vierähtää, makuuhuone kun on viimeinen remonttikohteemme.Ja tältä lamppu näyttää päällä:


Nyt aion sytyttää paljon kynttilöitä ja kääriytyä sohvalle viltin alle. Nauttikaahan tekin syysillasta ja viettäkää ihana perjantai!

Keittiö on kodin sydän

Meidän perheessä ei tosin siksi, että erityisemmin viihtyisin patoja hämmentämässä, vaan siksi, että keittiön remontti alkaa olla hienosäätöä vaille valmis. Muutimme uuteen kotiin heinäkuun alussa ja remonttiprojekti etenee hitaasti, mutta varmasti. Uusi lattia valmistui ensimmäisenä ja nyt keittiökin alkaa olla kuvattavassa kunnossa.


Pahoittelen kuvan hämäryyttä, kamerani ei ole huippuyksilö. Erityisen ylpeä olen itseompelemistani kappaverhoista, joille hintaa tuli itse tehden ainoastaan 16 euroa. Melko hyvä suoritus ihmiseltä, joka peruskoulussa valitsi puukäsityöt tekstiilitöiden sijaan.

Ihana yksityiskohta keittiössämme on Walldecorilta tilaamani Cafe Latte tarra, jonka mieheni urhoollisesti ähersi seinään: ei ollut tuo kiemurainen, mutta ah niin kaunis, fontti helpoimmasta päästä painella kiinni.Tässä toinen esimerkki Tokmanni Oy:n myymälöissä tekemistäni sisustuslöydöistä. Tämä suloinen ikikalenteri on ostettu Vapaa Valinnasta ja se löysi oman paikkansa keittiön seinältä, vastapainona Cafe Latte tarralle ja seinäkellolle.


Lopuksi vielä lähikuva uudesta laminaattilattiasta. Harmaa mäntylankku on ostettu Kodin Terrasta ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Mielestäni lattia tuo moderniin sisustukseen lämpöä ja elävä pinta on kauniin ulkonäkönsä lisäksi myös sopivan kitkainen, sillä monet laminaatit ovat liian liukkaita.Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Tästä se sitten alkaa

Olen pitkään pyöritellyt päässäni ajatusta blogista ja nyt minulla on vihdoin hyvä syy kirjoittaa: 101 neliötä sisustettavaa eli maailman paras paikka - oma koti!

Olen 23-vuotias opintojeni loppusuoralla oleva sisustushullu, jonka perheeseen kuuluu mies ja iso koira. Onneksi koira on mallia ulkoasukki, sillä 33 kiloa uteliasta, mutta ei niinkään hienovaraista massaa, ei sovi saman katon alle kynttilähullun sisustajan kanssa. Kynttilöitä ei voi koskaan olla liikaa, vaikka mieheni näin yritti minulle väittääkin! Muutoin sisustusperiaatteeni on "less is more". Pidän avarasta tilasta enkä hamstraa tavaraa nurkkiin. Joidenkin makuun sisustustyylini on jopa liian pelkistetty. Jokaisella tavaralla on oma paikkansa ja jos jokin tavara ei löydä enää omaa paikkaansa kodista, se kierrätetään eteenpäin.

Pyrin sisustuksessa yhdistämään laadukkaita designtuotteita halvempaan tusinatavaraan. Designtuotteet ovat tällä hetkellä vähemmistönä, opintotuki yhdistettynä asuntolainaan kun rajoittaa niiden hankkimista. Suunnitelmia kuitenkin on monia, mikä antaa lisämotivaatiota opinnäytetyön kirjoittamiseen. Tutkintotodistus = palkkatyö = sisustushaaveet todeksi!


Ulko-oven vieressä roikkuva kyltti oli hauska löytö Maxi Kodintukusta, jota en aikaisemmin edes harkinnut sisustusostoksille lähtiessäni. Sieltä voi kuitenkin tehdä halpoja löytöjä, erityisesti piensisustamisen saralla. Kyltti sopii mielestäni täydellisesti kalastusta harrastavan mieheni ja minun kotiin ja toivottaa vieraat tervetulleeksi maailman parhaaseen paikkaan!

Nyt nukkumaan ja näkemään unia uusista sisustusideoista!

Vino

Leikkuulaudaksi/tarjoilualustaksi suunniteltu Vino on valmistettu koivusta ja raidasta ja puulajien vaihtelu luo sen pintaan kauniin eläväistä kuviota. Toisen päädyn vinous ja pyöristetty kulma tuovat alustaan kiinnostavuutta, mutta yleisilme pysyy kuitenkin skandinaavisen selkeänä. Vinon varsinainen juju löytyykin viistetystä reunasta, jota ei välttämättä ensi näkemältä edes huomaa. Ruskea nahkalenkki viimeistelee Vinon ulkonäön, ovathan puu ja nahka yksi klassisimmista yhdistelmistä.

Myyntistailaus / Tupakeittiö ja makuuhuone, 54m2