SOCIAL MEDIA

Hulluna guacamoleen

Tehtiin tänään ruuaksi tortilloja ja innostuin pitkästä aikaa tekemään guacamolea. Kuvat eivät valitettavasti ole mitenkään erityisen houkuttelevan näköisiä, sillä kiljuvassa nälässä en jaksanut panostaa asetteluun.


Netistä löytyy monia guacamoleohjeita, mutta itse valmistan sen Etelä-Afrikassa oppimani (ja parhaaksi toteamani) reseptin mukaan.

Guacamole

1 avokado
1 tomaatti
1-2 valkosipulinkynttä
1 pieni punasipuli
sitruunamehua
mustapippuria 
 
Murskaa avokado haarukalla. Lisää avokadon joukkoon hienonnettu tomaatti, punasipuli ja valkosipuli. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla. Anna maustua jääkaapissa.

Helppoa, nopeaa ja niin hyvää! Vaikkei esteettisesti silmiä hivelekään.


Herkullista tiistai-iltaa!

2 kommenttia :

  1. Guagamole on niin hyvää. Sitä voi syödä minkä kanssa tahansa, nam. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kannattaa muuten kokeilla paahdetun ruisleivän päällä :)

      Poista

Kiitos, kun jätit muiston käynnistäsi!