SOCIAL MEDIA

Palmusunnuntaina

Meillä ei käynyt kuin yksi virpoja, vaikka kerrankin olin varautunut suklaapalkkioilla. Höh!Saimme onneksi kahviseuraa ystäväpariskunnasta ja kattaus olikin suurta pääsiäisen väri-iloittelua.


Sain myös vihdoin aloitettua erään maalausprojektin, siitä lisää ensi viikolla...


Mukavaa loppuiltaa!

6 kommenttia :

 1. Jos virpojilla on pieni muistivihko taloista, joissa ei ole saanut tarpeeksi hyvää saalista viime vuonna...:D :D :D Me pienenä kierrettiin kaukaa ne appelsiini ja luumupussi paikat ;) Sinun täytyy huudella tien reunassa herkkukorin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on semmoinen muistikuva, että ei olla oltu kotona kovinkaan monta kertaa palmusunnuntaina, että ei olla kyllä huonoja palkkoja annettu :D Mutta ei mahda mitään, jäipähän pääsiäiseksi suklaata vieraille :)

   Poista
 2. Meilläkään ei käynyt kuin yksi virpoja ja hänkin kaverin tytär äitinsä tuomana. Mä olin myös varustautunut karkein isommalle määrälle noitia sun muita. Tai no, meidän oven taakse oli tulossa noitalauma, mutta meidän koira näki ne ikkunasta ja alkoi haukkumaan. Noidat otti sitte jalat alleen pelästyneinä, pöh. :)

  Ahaa, teidän tuoliprojekti etenee...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi teidän karvaturria! Noh, onpahan suklaata tallessa, kun makeanhimo iskee :) Kyllä, tuoliprojektipa hyvinkin. Tuolithan on itseasiassa jo pitkään ollut kotona, laiskuus hiomiseen ja maalaamiseen on ollut suurimpana hidasteena :D

   Poista
 3. Hah, meillä ei käynyt yhtäkään virpojaa ja nyt virpomispalkkiosuklaat huutaa mun nimee aina kun olen kotona :/ Ei hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä näköjään mies on napostellut ylimääräiseksi jääneitä suklaamunia :) Itse olen onneksi enemmän suolaisen ystävä, meiltähän löytyy edelleenkin kaapista joululahjaksi saatuja suklaita :D

   Poista

Kiitos, kun jätit muiston käynnistäsi!