perjantai 15. toukokuuta 2015

Puuteriset neilikat!


Ruokaostoksilta tarttui jälleen mukaan neilikkakimppu, tällä kertaa hempeässä puuterin sävyssä. Olen varmasti jo kymmeneen kertaan maininnut, että neilikat ovat lempikukkiani, mutta tulipahan nyt mainittua vielä kerran. Ja on toistosta ollut jotain hyötyäkin, sillä jopa V tietää nykyään, millaista kukkapuskaa etsiä minulle (juu ei tapahdu kyllä kovinkaan usein).Aurinkoa perjantaihin!

10 kommenttia:

 1. Kauniita neilikoita. <3 Olen harmikseni tullut neilikoille allergiseksi tai todella herkäksi, mutta mukava ihastella niitä kuvista.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ikävää, mutta onneksi voit kuvien kautta niitä ihastella! Minulle ei ihme kyllä ole neilikoista tullut mitään oireita, vaikka lähestulkoon kaikki muut leikkokukat aiheuttavat allergiaa... Jännä miten erilaisia me kaikki olemme!

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
  2. Minäkin tykkään neilikoista ja ne tuntuvatkin nousseen taas vuosien jälkeen suosioon. Kertakaikkiaan kauniita kukkia 😊

   Poista
 2. Tosi kauniit neilikat ja ihanan väriset <3

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat ainoat tuon väriset, niin pakkohan ne oli kotiuttaa :)

   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 3. No siinä on kaunis väri neilikoilla!! En ole tuollaista kyllä toistaiseksi ainakaan täältä kaupoista bongannut.. pitääkin katsella tarkemmin :) Nämä ovat kyllä niistä kukista ehdottomasti pitkäaikaisimpia. Itse omani ostin muutama vko sitten ja vieläkin osa elossa :) Mukavaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ollut aiemmin törmännyt tämän värisiin, joten pakko oli napata mukaan :) Ja ovat kyllä ehdottomasti pitkäikäisimpiä, senkin takia sopivat hyvin minunlaiselle epä-viherpeukalolle :D

   Poista

Kiitos, kun jätit muiston käynnistäsi!


Back to Top