Näyttäviä sisustuselementtejä joka kotiin

Joskus sisustus saattaa kyllä olla mieleen, mutta voi tuntua siltä, että jotain puuttuu. Tuttu tunne? Niin monelle muullekin. Tällaisessa tilanteessa on tuskin tarpeen alkaa uudelleensisustamaan koko huushollia, mutta jotain on tehtävä. Hyvät uutiset tulevat jälleen tässä: pienetkin muutokset voivat vaikuttaa kokonaiskuvaan suuremmin kuin arvaatkaan! Pienet muutokset ovat kodin pientä pintamuokkausta, joten ne ovat myös huomattavasti budjettiystävällisempiä kuin koko kodin kokonaisvaltainen muokkaus.

Mitä pieniä sisustusmuutoksia tai elementtejä omaan kotiin sitten voi lisätä? Jos oma pää lyö tyhjää, ei hätää! Me autamme sinua mielellämme, ja tarjoamme muutaman sisustusneuvon, joiden joukosta löytyy varmasti inspiraatiota sinunkin kotiisi!

Akvaario luo virikettä, piristää ja luo maagista tunnelmaa

Jos olet jo pitkään miettinyt, mikä elementti raikastaisi talon tunnelman hetkessä, niin onnittelemme, vastaus on löytynyt! Akvaario on hankinta, jota et varmasti tule katumaan. Se tuo kotiisi maagista, vedenalaista tunnelmaa, ja lisäksi veden solinalla ja miniatyyrisen meren elämän seuraamisella on tutkitusti rauhoittava vaikutus, eli voit samalla heittää hyvästit stressille! Omasta merenalaisesta maailmastaan voi tehdä juuri sellaisen kuin itse haluaa ja omaan kotiin sopii.

Sopisiko kotiisi pieni, puureunainen akvaario, vai haluatko ajatella suuresti, ja hankkia koko seinän kokoisen, lasisen näköala-akvaarion? Voit myös itse päättää, millaisilla eliöillä akvaariosi somistat. Onko siellä pelkkää upean väristä korallia, kaikissa sateenkaaren väreissä välkehtiviä kaloja, suloisia merihevosia vai ehkäpä hauskoja kilpikonnia? Akvaario tarjoaa loputtomasti hauskaa ja piristää kotisi ilmettä varmasti!

Takasta saa kotiin lämpöä ja kotoisan olon

Vaikka takasta saattaakin jollekin tulla lähinnä mieleen mummon mökki, on se todellisuudessa paljon, paljon enemmän. Takka sopii oikeastaan joka kotiin, oli kyseessä sitten modernin steriili kansikuvakoti tai kodikkaan tunnelman omaava lapsiperheen omakotitalo. Takkoja löytyy nimittäin joka makuun: jollekin saattaa sopia parhaiten aito kiviuunitakka, jonka vieressä voi lämmitellä ja joka tuo mieleen mökillä vietetyt viilenevän loppukesän yöt, kun taas toisille sopii parhaiten moderni lasinen tekotakka, joka kuitenkin tuo kotiin aidon takan tuntua ja lämmittää tilaa. Selvää on se, että takka luo kotoisan tunnelman, ja mikään ei voita vilttiin kääriytymistä rakkaasi kainaloon takan edustalla pimeänä syysiltana. Kokeile vaikka!

Koriste-esineet tuovat taloon luonnetta

Koriste-esineet ovat helpoin tapa saada ripaus omaa luonnettaan näkyville omaan kotiin. Oli kotisi sitten millainen tahansa, koriste-esineet piristävät sitä varmasti, ja laajoilta markkinoilta löytyy varmasti juuri sinun kotiisi sopiva kaunis esine. Koriste-esineiden merkitys on puhtaasti kosmeettinen, mutta niistä on sitäkin enemmän etua: ihminen viihtyy tutkitusti parhaiten itseään visuaalisesti miellyttävässä tilassa, ja kun ihminen viihtyy ja on tyytyväinen, kasvaa myös yleinen iloisuus sekä tyytyväisyys omaan elämään. Koriste-esineitä on olemassa kasapäin, ja niitä löytyy budjetin molemmista ääripäistä. Esimerkiksi kirpputoreilta voi tehdä mahtavia löytöjä pilkkahintaan!